top of page

ПЕРСТАЧУ БІЛОГО Екстракт (Лапчатка біла) 

Оновлено: 15 бер. 2020 р.

Хочу познайомити Вас із дуже корисною рослиною - перстачем білим. Її знають більше, як Лапчатка біла.

Унікальна цінність перстачу білого полягає в тому, що він містить в собі майже всю таблицю Менделєєва по мікро і макроелементах - йод, марганець, мідь, цинк, залізо, селен, кобальт, кремній.

Тому при використанні перстачу нормалізується мінеральний і сольовий обмін, вирівнюється гормональний баланс, приходять в норму обмінні процеси всього організму, що перешкоджає розвитку будь-якого пухлинного процесу. Біоактивні речовини стимулюють центральну нервову систему, вирівнюють гормональний баланс в організмі, нормалізують функцію щитовидної залози, запобігають захворюванням печінки, серцево-судинної системи і шлунково-кишкового тракту.

Відомо, що перстач білий виявляє антибактеріальну активність, сприяє розсмоктуванню м'яких пухлин, вузлових утворень, покращує структуру волосся і нігтів. Ці особливості дозволяють використовувати його з великим успіхом для лікування щитовидної залози: гіпо- і гіпертиреоз, вузловий і дифузний зоб, аутоімунний тиреоїдит.

Особливого значення набуває використання кореня перстачу білого в регіонах з дефіцитом йоду в природі. Він покращує тонус і еластичність судин, знижує артеріальний тиск, благотворно впливає на серцевий м'яз, виводить зайвий холестерин.


Перстач білий допомагає при лікуванні виразки шлунка, знижує артеріальний тиск при гіпертонії, прискорює процес одужання і відновлення у хворих після інсультів і інфарктів, сприяє виведенню радіонуклідів і підвищення потенції. Перстач покращує гормональний фон, всі види обміну речовин, в результаті чого нормалізується вага, посилюється імунітет, відновлюється гострота зору, людина відчуває себе здоровою і молодшою.

19 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page